Pike grumbulluese

Pershendetje po ju pyes nese ka naj pik Grumbulluse me shumic te Qepes , Qepes se Kuqe , Hudres dhe nese po a mund te me jepni ni numer kontakti si Funksjonon kjo pun

Nga: besim kryeziyu (Suhareke)
Telefon: tel
E-mail: https://www.facebook.com/besim.kryeziu.37