Përgjigje për Habib Krasniqi
I nderuar, të lutem shikoje keto publikim:

 

 

http://www.agro.al/fileadmin/user_upload/diragr/Materiale_per_sherbimin_keshillimor/sherbim_kesh_2013/Manuali-Shqip_mjedra.pdf http://fermaime.com/?id=9&l=105


 


http://fermaime.com/?id=9&l=105


 


http://www.agro.al/fileadmin/user_upload/diragr/Materiale_per_sherbimin_keshillimor/sherbim_kesh_2013/MJEDHRA-DHE-MANAFERRA_ilir_cici.pdf


 


Brenda pak kohe do të marrim përgjigje nga këshilltari komunal për bujqësi i komunës suaj dhe do ta plotësojm përgjigjen.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com