Pergjigje per Myfit Kryeziu nga Keshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Myfit Kryeziu lidhur me perhapjen e semundjes Gjuha e Kalter ne komunen e Dragashit.


Pyetja: ju lutem a mundenim me me njoftu nese keni ndonje infotmacion se a eshte shfaqur semundja gjuha e kalter ne komunen e dragashit tek delet?


Pergjigje: Sa i perket pyetjes se : A eshte shfaqur smundja gjuha e kalter te delet ne Komunen e Dragashit? Ju njoftoj se ne baze informacioneve nga tereni dhe kontakteve qe kemi me fermer deri me tani nuk kemi raste te identifikuara me kete smundje. Po qe se e idnetifikojm ndonje rast ne do te lajmerojm organet kompetente ne nje kohe sa me te shkurter.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari publik per bujqesi ne komunen e Dragashit z.Flamur Sylejmani

Nga: Flamur Sylejmani (Dragash)
Telefon: tel
E-mail: flamursylejmani2@hotmail.com