Blegtori

Deri ne cilim muja te vitit edhte e preferueshme te mbahen lopet te leshuara ne livadhe dhe nje pyetje tjeter deri ne cilen moshe eshte mire me leju vicin me thithe qumesht, fjala eshte nese vicin e ke per ta rritue dhe mbajtur ne ferme?


Pyetje nga gjyshi ime.

Nga: Besa Sadiku (Gjilan)
Telefon:
E-mail: besa.sadiku