Pergjigje per Basri Shabani

Ne pyetjen e parashtruar nga Basri Shabani lidhur me sigurimin e informacioneve per perfitimin e nje granti nga USAID/NOA.


Pyetja: Pasi i posedoj te mbjellura mbi 10 ari mjeder, kurse se bashku me disa fqinj kemi mbi 1 ha mjeder. si eshte mundesia per nje grand per nje frigorifer per ruajtjen e mjedres.


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen/kerkesen tuaj. Ju rekomnadojme qe te kontaktoni me zyrtaret e projektit NOA te USAID-it dhe ata mund te ju japim nje shpjegim me te hollesishem se cka ata mund te ju ofrojne ne rastin konkret.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com