Pergjigje per Uvejsin

Ne kerkesen e parashtruar nga Uvejs Latifi lidhur me sigurimin e nj plan biznesi.


Kerkesa: Pershendetje, kush mundem te me dergoj ndonje projekt per ndertimin e nje stalle per kafshet e imta (dhive)?


Pergjigje: I nderuar, lidhur me kerkesen tende ju njofojme se ne nuk kemi ndonje plan biznesi te tille qe do te mund te ju ndihmonte. Por, ju rekomandojme qe lidhur me kerkesen tuaj te kontaktoni me ndonje student te Fakultetit te Bujqesise te drejtimeve Agroekonomi ose Menaxhim i Biznesit ne Zootekni dhe besojme qe ata mund te ju ndihmojne ne kete drejtim.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com