Pergjigje per Enesini nga Keshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Enesi lidhur me kultivimin e qepes ne periudhen Vjeshte-Dimer.


Pergjigje: E nderuara redaksi, ne pyetjen e fermerit qe ka te beje me kultivimin e qepes ne stinen e vjeshte-dimer i kisha rekomanduar qe ajo te behet pas muajit tetor duke marre parasysh se deri ateher aty ka kultura tjera me interesante per treg, dhe ne ate koh fillon mbjellja, qe qepa te jet e gatshme heret ne pranver, normal duke zbatuar teknologjin e kultivimit te qepes.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi ne komunen e Prizrenit. z.Jakup Kastrati

Nga: Jakup Kastrati (Prizren)
Telefon: tel
E-mail: jakup.k@hotmail.com