Pergjigje per Majlinda Kapllani

Ne kerkesen e parashtruar nga Majlinda Kapllani lidhur me sigurimin e informacioneve se ku mund te bleje vaj rigoni.


Pyetja: Pershendetje, Duke ju uruar ne punen tuaj te perditshme si dhe ne ate te publikimit do te doja te me ndihmonit se ku mund ta gjej Vajin e rigonit? Do tju isha shume mirenjohese per pergjigjen Tuaj te shpejte.


Pergjigje:


Pershendetje e nderuar, Te falemnderit per urimet. Ne ju kemi siguruar disa informacione lidhur me kerkesen tuaj.


Ju lutem shikone vegezat me poshte:


http://www.bionatural-ks.com/vaj-rigoni-oregano-oil/


http://davetiislam.com/wp/?p=1568


Shendet dhe gjitha te mirat,

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com