Pershendetje

Pershendetje, Duke ju uruar ne punen tuaj te perditshme si dhe ne ate te publikimit do te doja te me ndihmonit se ku mund ta gjej Vajin e rigonit? Do tju isha shume mirenjohese per pergjigjen Tuaj te shpejte.

Nga: Miranda Kapllani (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: m.kapllani@bi-di.com