Përgjigje për Gazmend R Hoti

Ne kerkesen e parashtruar nga Gazmendi lidhur me sigurimin e disa fotove te shtepive (kolibave) te qeneve.


Kerkesa: Pershendetje dhe respekt per ju dhe stafin tuaj, nese keni mundesi me mi qu do foto te shtepive( kolibav) te qenve se pom duhen si modele. Flm per mirekultim


Pergjigje: I nderuar, bashkangjitur i gjeni disa modele te shtepive (kolibave) te qeneve:
Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com