Pergjigje per Visar Jahiu

Ne pyetjen e parashtruar nga Visar Jahiu lidhur me ndertimin e nje stalle.


Pyetja: Pershendetje stafi ferma ime..qfar mund tme ndihmoni rreth hapjes se nje ferme per mbajtjen e lopve?


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju njoftojme se ndihma qe mund te ju ofrojme ne (Ferma Ime), lidhur ma hapjen e nje ferme ka te beje me shume me ndihme rreth sherbimeve keshillimore (keshilla profesionale) dhe njoftimin kur ka thirrje per aplikim per garante qe nderlidhen me sektorin e blegtorise.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com