mjedra

pytje per kultivimin e mjedres 1.Ne cfare distance duhet te mbillen mjedrat (distanca e mbjelldhjes ne rende dhe ne mes rendeve)? 2.sa fidante te mjedres nevojiten te mbillen per 10 ari

Nga: valentina cakiqi (Drenas)
Telefon: 049209762
E-mail: valentina.cakiqi@outlook.com