Përgjigje për Lulzim Alidemaj

Ne pyetjen e parashtruar nga Lulzim Alidemaj lidhur me koston e ngritjes se nje pemishte prej 10 ari me mjeder.


Pyetja: sa eshte kosto e ngritje se nje siperfaqe prej 10 ari me mjeser. pasi po thojne qe shte mjat me leverdi ekonomike.


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju lutem shikone kete material te publikuar me heret ne portalin "Ferma Ime"  ku trajtohet tema e kultivimit te mjedres ne bashkepunim me Keshilltari per Bujqesi ne komunen e Decanit z.Bajram Ceku dhe nje fermer.


http://www.fermaime.com/?id=8&l=5808


Po ashtu bashkangjitur keni edhe ne analiz te kostos se prodhimit per ngritjen e nje siperfaqe prej 10 ari em mjeder:


Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com