per spinaqin

pershendetje si behet mbjellsa ee spinaqit sa fara qiten dhe sa duhet ket hapsir mes vete rendet

Nga: khalid (Prizren)
Telefon: ?
E-mail: ebu-hamza-e@hotmail.com