Përgjigje për Liridon Kozhani

Ne pyetjen e parashtruar nga Liridon Kozhani lidhur me shpeztari konkretisht me per ndertimin e nje ferme te pulave.


Pyetja: Po deshiroj ta di ne mënyre të saktë dhe në delta je nëse ka mundsi se a ka deshirë me hap një ferm 1200 pula vojse kshilla rreth mbajtjes dhe llogaritjen e perfitimeve qe mund ti ke faleminderit per mirkuptimin


Pergjigje: I nderuar lidhur me pyetjen tuaj ju rekomandojme ta leconi kete artikull nga IADK:


www.iadk.org/ArkivaeLajmeve/tabid/77/articleType/ArticleView/articleId/352/language/sq-AL/Mbajtja-e-pulave-ne-forme-ekstensive-dhe-gjysme-intensive.aspx

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com