Ferm e pulave

Po deshiroj ta di ne mënyre të saktë dhe në delta je nëse ka mundsi se a ka deshirë me hap një ferm 1200 pula vojse kshilla rreth mbajtjes dhe llogaritjen e perfitimeve qe mund ti ke faleminderit per mirkuptimin

Nga: Liridon Kozhani (Lipjan)
Telefon: 044598530
E-mail: Lili_kozhani@hotmail.com