keshille

Pershendetje, ju pergezoj per punen dhe keshillat. Pyetja ime eshte: Pse nuk bene te mbillet gruri me shume se 3 vite ne nje parcel sipas eksperteve te bujqesise pra, cila eshte arsyeja?

Nga: Muhedin Krasniqi (Malisheve)
Telefon: 045823482
E-mail: email