Pleh stalle

sa eshte sasia e nevojshme e plehut te stalles per plehrimin e tokes ne siperfaqe 1 ha para lavrimit per mbjelljen e grurit? dhe a ka nevoj qe para lavres te hidhet pleh NPK?

Nga: Lutfi Kermeni (Kacanik)
Telefon: 049872798
E-mail: email