Kultivimi i dredhezave

Pershendetje, Nese mundeni me me informu: Sa kushton metra e najllonit te zi, i cili perdoret per mbjelljen e dredhezave? Ne cfare distance duhet te mbillen dredhezat (ne nje ari sa fidane dredheza duhet te mbillen)? Dhe sa pleh natyral konsumon nje ari?

Nga: Qamile Cakiqi (Drenas)
Telefon: 049390499
E-mail: qama_93@hotmail.com