Mbjellja e mjedrave

Ju lutem nese mundeni te mer pergjigjeni ne keto pyetje: 1.Kur duhet te mbillen mjedrat? 2.Ne cfare distance duhet te mbillen mjedrat (distanca e mbjelldhjes ne rende dhe ne mes rendeve)? 3. Sa kushton cmimi i nje fidani te mjedrave? 4. Kur duhet te behet plehrimi dhe sa pleh duhet per nje ari? 5. A duhet te mbillen me najllon apo jo (najllon i zi)? 6. Kur i japin frutat e pare mjedrat (pas sa kohe)? 7. Sa kushton perafersisht cmimi per nje kg mjedra me shumice dhe pakice? Ju falemiderit per mirekuptim.

Nga: Valentine Cakiqi (Drenas)
Telefon: 049209762
E-mail: valentina.cakiqi@outlook.com