Përgjigje për Donjeta Alaj

Ne pyetjen e parashtruar nga Donjeta Alaj lidhur me sigurimin e disa materialeve per kopshtari.


Pyetja: Pershendetje, me kane treguar se keni materiale per kopshtari si mund te me ndihmoni me disa te tilla per rregullim dhe mirembajtje te kopshtit? cdo te mire


Pergjigje: E nderuar, lidhur me kerkesen tuaj ju lutem vizitone rubriken Kopshti ime dhe aty mund te gjeni me dhjetra materliale per kopshtari.


fermaime.com/

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com