Kopshti

Pershendetje, me kane treguar se keni materiale per kopshtari si mund te me ndihmoni me disa te tilla per rregullim dhe mirembajtje te kopshtit? cdo te mire

Nga: Donjeta Alaj (Gjakove)
Telefon: tel
E-mail: alaja@live,com