per qep dhe spinaq

pershendetje kisha pas qef me marr ni keshill nga ju ket vit kom startu me serr kom pas t mbjellt spec ne siper faqe prej 2 hektaresh po kisha pas qef me u kshillu nga ju se abon tash ne vjesht - dimer te mbillet spinaqi dhe qepet e reja dot doja ni pergjigjje nga ju per te dya keto

Nga: enes (Fushe Kosove)
Telefon: ?
E-mail: balagjia@hotmail.com