Përgjigje për Uvejs Latifi

I nderuar Uvejs,


Fillimisht urojme te jeni mire dhe punet/studimet te jene duke ju ecur mbare.


Lidhur me pyetjen tuaj te derguar ne email dhe ne modulin Sherbime Keshillimore. Ju njoftojme se ne (Ferma Ime) kurdo qe kemi ndonje informacion lidhur mdonje trajnim per sektorin e veterinarise do te ju njoftojme me knaqesi. Po ashtu ne do te interesohemi dhe nese ndonje mjek veterianr ka nevoj per praktikant do ta njoftojme per interesimin tuaj.


Paraprakisht, ju falenderojme per mirekuptim!


Cdo te mire

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com