Pytje

Pershendetje desha te pys ne lidhje me qura, sa osht pesha me e preferuar per te arritu nje qur per tu therrur? Dhe nje pytje rreth nje problemi se po kan problem me zorren e trash dhe po tajojn gjak.

Nga: Uvejs (Gjilan)
Telefon: 045 646 627
E-mail: uvejsg@gmail.com