Pyetje per peme te imeta

Deshta te marr njohuri per kultivimin e mjedres dhe manaferes, cilat kultivare jane me te pershtatshme per ti kultivuar ne Kosove dhe ndonje informacione shtese per keto peme

Nga: Habib Krasniqi (Malisheve)
Telefon: tel
E-mail: habibkrasniqi@hotmail.com