Kerkes per informim

Te nderuar kerkoj nga Ana e juaj qe te me informoni ne lidhje me kultivimin e kepurdhave champion. Pyetjet e mija jane si ne vijim: 1. Si pergaditet materiali per kultivimin e ketij lloji te kepurdhave. 2. A ka material te gatshem per kultivimin e ketij lloji te kepurdhave. 3. A kultivohen ky lloj I kepurdhave ne thase. 4. Ne qofte se prodhohen ne thase sa here ne vite duhen nderruar thaste. 5. Sa kilogram kepurdha peraferisht mund te nxirren nga nje thes apo ne nje meter katror. Ju falenderoj perzemersisht per mete faqe dhe pres nje pergjigje nga Ana e juaj dhe ndonje kontakt te drejtperdrejt me ndonje ekspert te kultivimit te kepurdhave champion. Me respect Alban Arifi

Nga: Alban Arifi (Prishtine)
Telefon: 044200261
E-mail: alban_arifi@hotmail.com