Pergjigje per Besi Demolli nga Keshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Besi Demolli lidhur me suksesin e kultivimit te duahanit ne komunen e Kamenices dhe menyren e kultivimit.


Pyetja: kur eshte koha e mbjelljes e Duhanit edhe a po ka sukses ne komunen tone sa e keni vrejt nga pervoja juaj. poashtu nese keni ndonje material si behet kultivimi i duhanit?


Pergjigje: Ne i sugjerojmë z. Besi Demollit që të na vizitoj neve këtu në zyren e bujqësisë në kamenicë pasi që është nga komuna e jonë dhe mund ti japim këshilla në tërsi rreth kultivimit të duhanit.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi ne komunen e Kamenices. z.Nijazi Fera

Nga: Nijazi Fera (Kamenice)
Telefon: tel
E-mail: nijazifera@hotmail.com