bujk

Na treguat per kohen e perdorimit te plehut organik por a mund te na thoni edhe per plehun artificial kur mund te perdoret dhe sasia tek pemet frutore.

Nga: besart galica (Drenas)
Telefon: tel
E-mail: besarti_4e@hotmail.com