Sqarim

a jan te pershtatshme keto preparate per sperkatjen e molles kur eshte ne kete gjendje:


Semundja foto 1 dhe 2, preparati foto 3
Nga: Leotrim Elshani (Zveqan)
Telefon: tel
E-mail: Leotrim.Elsjani@hotmail.com