Pyetje

si te luftohen barojat ne nje siperfaqe prej 10 ari me purrinje, barojat jane gjethngushta dhe gjethgjera

Nga: Agim Muzaqi (Zveqan)
Telefon: Agim Muzaqi
E-mail: email