Vreshtat

Pershendetje, ju lutem a mund te me siguroni te dhenar ne vijim: Sa hardhi duhet te mbillen ne 1 hektare toke. nga kush varet numri i hardhive dhe a ka dallime mes variteteve. P.Sh Sa duhet per Shardone,Vranax, Merlot, Rizling, Victoria etj. ju lutem nese mun te mi siguroni keto te dhana do te ju isha shume mirenjohes. shendet

Nga: Gezim Kryeziu (Rahovec)
Telefon: tel
E-mail: gezimi.kryeziu1@live.com