Pergjigje per Labinot Kajtazi nga Keshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Labinot Kajtazi lidhur me fermat e brojlerve ne komunen e mitrovices dhe menyres se ushqimit te tyre.


Pyetja: a ka naj ferm te brojlerve ne Mitrovic. dhe a ka mundesi me me tregu si bohet rritja e brojlereve? faleminderit


Pergjigje:


Ferma per rritjen e brojlerve ne komunen e Mitrovices nuk ka, sa i perke rritjes se brojlerve, rritja behet me ushqime te koncentruar me "Starter dhe fenisher".


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi ne komunen e Mitrovices. Msc. Bedri Bajrami

Nga: Bedri Bajrami (Mitrovice)
Telefon: tel
E-mail: bedribajrami_055@yahoo.com