Shpeztari

a ka naj ferm te brojlerve ne Mitrovic. dhe a ka mundesi me me tregu si bohet rritja e brojlereve? faleminderit

Nga: Labinot Kajtazi (Mitrovice)
Telefon: tel
E-mail: Facebook.com/lkajtazi