Pergjigje per Dritero Bala

Ne kerkesen e parashtruar nga Dritero Bala lidhur me sigurimin e informacioneve se ku mund te bleje Blete.


Kerkesa: Jam i interesuar ne blerjen e bletes nene/mbretereshe. Po nuk kam ide se prej ku mund ta gjeje. Nese keni ndonje informacion do te lutesha te me ndihmoni. ju falemnderit


Pergjigje: I nderuar lidhur me kerkesen tuaj ne po jua rekomandojme disa bletare qe i kemi te regjistruar ne portalin "Ferma Ime" dhe ju pastaj mund te kontaktoni me ata lidhur me kerkesen tuaj.


Bletari Naim Gega www.fermaime.com/


Bletari Fadil Kukleci fermaime.com/


Bletari Bashkim Rraqi fermaime.com/


Bletari Bejtush Llugagjiu fermaime.com/


Blatari Shefki Muqa fermaime.com/


... dhe shume bletar te tjeter te regjistruar ne portalin "Ferma Ime" ne modulin Sherbime Keshillimore me te cilet mund te kontaktoni lidhur me kerkesen tuaj.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com