Konpenzimet per vreshta

kur do ti japin pjesen e dyte te pareve per vreshta? dhe a do ta bejne kompenzimin e demeve nga bresheri sipas vlersimit qe eshte be mua mi kan vlersuar 1200 euro deme?

Nga: Bashkim (Suhareke)
Telefon: 049455516
E-mail: email