Pergjigje per Florim Bytyci

Ne kerkesen e parashtruar nga Florim Bytyci lidhur me sigurimin e te dhenave per fermeret qe merren me sektorin e Blegtorise dhe Shpeztarise ne komunen e Malisheves.


Kerkesa: ju lutem nese ka mundesi me duhen emrat e fermave ne blegtori te lopeve, bikave, pulave , deleve, dhive. Si mundem me i gjet emrat e shtallave dhe nr e tyreve.


Pergjigje:


I nderuar, lidhur me kerkesen tuaj ju mund ti shfrytezoni kontaktet dhe te dhenat ne profilet e fermereve te regjistruar ne Komunen e Malisheves ne modulin Sherbime Keshillimore ne portalin "Ferma Ime" fermaime.com/ . Aty mund te gjeni fermer te cilet kane si veprimtartari te tyre sektoret per te cilet ju jeni te interesuar.


Po ashtu, ne, ju rekomnadojme qe per lista te detajuara te fermereve ti drejtoheni per ndihme keshilltarit per bujqesi ne komune e Malisheves z. Milaim Morina (Kliko tek emri) per ti siguruar kontaktet e Keshilltarit Morina.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com