kerkes

ju lutem nese ka mundesi me duhen emrat e fermave ne blegtori te lopeve, bikave, pulave , deleve, dhive. si mundem me i gjet emrat e shtallave dhe nr e tyreve.

Nga: florim bytyqi (Malisheve)
Telefon: 049581545
E-mail: fuli_2071@hotmail.com