Pytje per sistemin pik-pik

Pershendetje, Jam banor i Koçekolles, kam mjat toke dhe deshiroj te kultivoj 60 ari me pem. Mirepo dua ta ti se sa kushton instalimi i sistemit te ujitjes pik-pik. A mund te me ndihmoni.

Nga: Valmir Xhemaili (Prishtine)
Telefon: 044698471
E-mail: valmirxhemajli@gmail.com