Përgjigje për Besnik Haliti nga Këshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Besnik Haliti lidhur me ushqimin e lopeve me livore te Bostanit dhe Pjepnit.


Pyetja: A bene me ushqy lopen me livore te bostanit dhe pjepnit lopen


Pergjigje:


Lëvoret e pjeprit e sidomos të shalqinit kanë lagështi (ujë) mbi 97% dhe shum pak materie të thatë, nuk kanë ndonjë veqori ushqyese të përdoren në të ushqyerit e lopëve dhe ne nuk rekomandojmë që ato të futen në ushqim për to.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi i komunes se Gjilanit: Medin Zeqiri PhD

Nga: Medin Zeqiri (Gjilan)
Telefon: tel
E-mail: medinzeqiri@yahoo.com