Pretje per grurin

pershendetje, pyetja ime eshte: Kur eshte koha me e pershtatshme per sperkatjen dhe plehrosjen e grurit ne pranvere?

Nga: Riza Krasniqi (Obiliq)
Telefon: rizakrasniqii@hotmail.com
E-mail: email