Përgjigje për Izedin Godanci nga Këshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Izedin Godanci lidhur me mbarshtimin e lopeve.


Pyetja: Sa pas pjelljes se lopes duhet pritur per ta bere mbarsimin e radhes?faleminderit


Pergjigje:


Mbarësimi pas pjelljes paraprake të lopëve bëhet pas 60 dite , me qëllim që të kemi pjellje të rregullta dhe ta zëmë periudhën e plotë të llaktacionit.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi i komunes se Gjilanit. z.Medin Zeqiri PhD

Nga: Medin Zeqiri (Gjilan)
Telefon: tel
E-mail: medinzeqiri@yahoo.com