pyetje

a ka mundesi te kultivohen perimet ne vjeshten e vone dhe dimer ne serra pa ngrohje ne kosove?

Nga: elbasan krasniqi (Fushe Kosove)
Telefon: tel
E-mail: esential@hotmail.com