Përgjigje për Alban Bytyci

Ne pyetjen e parashtruar nga Alban Bytyci lidhur me kompenzimin e demeve pas demtimit te vreshtit nga semundja e vrugut.


Pyetja: a ka me pas naj kompenzim per rrushin se sivejt na ka shku krejt dem prej basres? Pergjigje:


I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju lutem dejtohuni zyres komunale per bujqesi ose keshilltarit per bujqesi ne komunen tuaj, sepse ne nuk kemi ndonje informacion lidhur me pyetjen tuaj.


Ne, kemi materjale te mjaftuedhme lidhur me mbrojtjen dhe menyren e tarajtimit te hardhise per te parandaluar shfaqjen e semundjes se vrugut, pra nese keni nevoj per ndonje materjal ju lutem na shkruani.


Kontakti per Keshilltarin Komunal (kliko tek emri) z.Nysret Shala

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com