Pergjigje per Fermerin nga Vitia

I/E nderuar, te lutem shikoje kete video nga Mundësitë e reja për Bujqësi - Krasitja dimërore e mollëve - Maxhun Shehaj


http://www.youtube.com/watch?v=b9-NckB3rXU


 


Brenda pak kohe do të marrim përgjigje nga këshilltari komunal për bujqësi i komunës suaj dhe do ta plotësojm përgjigjen.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com