Përgjigje për Elionat Berisha

Ne pyetjen e parashtruar nga Elionat Berisha lidhur me importin e perimeve ne Kosove.


Pyetja: Pershendetje, po me nevoiten disa te dhena lidhur me importin e perimeve nga vendet e tjera ne Kosove si mund te me ndihmoni?


I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju rekomandojme qe te kontaktoni me zyrtaret nga Dogana e Kosoves ose me Departamentin per Analiza Ekonomike dhe Statistika Bujqesore ne Ministrin e Bujqesise.


Dogana e Kosoves: http://dogana.rks-gov.net/sq/Kontakti


Departamenti per Analiza Ekonomike dhe Statistika Bujqesore: Kontakto Drejtorin z.Ekrem Gjokaj Ekrem.Gjokaj@rks-gov.net

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com