Pisha

Kam nevoje te di si te mirmbahet nje Pishe e mbjellur ne vazo, ka fillu qe ta humb ngjyren e gjelbert dhe nga muaji mars nuk eshte rrit( gjatesia e saj qe nga fillimi ka qene 2.5 m) , dhe nuk po di si ta mirembaj, e ujis cdo te 3 dite, me 2 lirta uje, mbjelljen e saj e kam be ne muajin Mars, si dhe nje here ne 3 muaj i qes pak pleh ( nuk e di llojin e saj, ma ka rekomanduar shitesi ku i kam ble pishat), Ju lutem nese ju duhet ndonje inforamte shtese ne lidhje me to me kontaktoni, mirepo ndihmomeni se si ta mirembaj qe mos te me thahet

Nga: Nora (Zveqan)
Telefon: tel
E-mail: norasheremti@hotmail.com