Pyetje rreth grurit

Pershendetje, desha te pyes rreth rendimenteve te grurit se cka ndikoi ne uljen e rendimentit? dhe tash pas reshjeve te shijut cila eshte koha me e pershtatshme qe te behet korrja e grurit.Faleminderit !

Nga: Bedri Krasniqi (Kline)
Telefon: 044999961
E-mail: email