mbjellja

Si behet kultivimi i Pjeprit, Shalqinit dhe Patlixhanit te zi? Kultivimi i grurit dhe Misrit? Keto pyetje po i beje sepse i kultivoj keto kultura po po kam deshire me pa si bohet kultivimi sipas standardeve sepse ne i kultivojm ma shuem sipas tradites qysh na ka met.

Nga: Besnik Bytyqi (Suhareke)
Telefon: tel
E-mail: Bbytyqi.89@live.com