reshjet e fundit

Reshjet e fundit a paraqesin rrezik per perhapjen e vrugut dhe kalbezimin e perimeve ne fushe te hapur. A ka nevoje per trajtim me preparate mbrojtese? Flm

Nga: arianit gashi (Rahovec)
Telefon: 045826495
E-mail: email